Ving Tours dømt for at kopiere Spies

Det nyetablerede rejsebureau, som indtil nu har været kendt som Ving Tours, skal ud og finde et nyt navn. Fogedretten har i dag nedlagt forbud mod, at rejsebureauet bruger betegnelsen "Ving" og har derved givet Spies ret i, at navnet var kopieret.

Fogedforbuddet gælder både selskabets navn, binavnet Vingtours og hjemmesiden www.vingtours.dk Desuden har rejsebureauet har fået et rap over fingrene for at bruge sloganet "Smil, rejs og vær glad," der altså lå for tæt på Spies' slogan: "Spies, rejs og vær glad"

- Det er godt at konstatere, at retten var enig med os og meget tydeligt har vist, at der findes en grænse for, hvor langt man kan gå, når det gælder krænkelse og udnyttelse af andres ”ejendom, siger direktør Jan Vendelbo fra Spies, som er meget tilfreds med domne.

Ving Tours havde formentlig fornemmet, hvilken vej vinden blæste, for selskabet har allerede skiftet navn til V. T. Holding med binavnet Vind Tours og registreret domænet www.vindtours.dk

Ifølge dommen skal Ving Tours tilbagetrække og annullere bestilte markedsførings-kampagner som bruger "Ving" og ”Smil, rejs og vær glad”.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip