Vingaard vil have afklaret fremtiden i FCK

Han endte den som en reserve, der kun blev brugt i tre ligakampe i foråret. Martin Vingaard er blevet afsporet i FCK, hvor to andre spillere ifølge Ariël Jacobs står foran ham. Det kan Martin Vingaard ikke leve med.

Når FCK møder ind til første træningsdag i dag, går der ikke lang tid, før Vingaard indkalder trænerstaben til et møde for at få en indikation på, hvor han står i den nye sæson.

Temaet er spilletid. Hvis indikationen er, at det vil blive småt med spilletid, vil Vingaard søge andre græsgange, fortæller han til BT.

- Når vi er kommet i gang, så skal jeg have en snak med trænerteamet om, hvad planerne for den kommende sæson er for mig, siger Vingaard.

- I foråret var der en klar indikation af, at der var to mand, som spillede pladsen, Nicolai Jørgensen og Thomas Delaney. Når man er tredjevalg, er der langt til spilletid.

Betyder det at du vil søge væk, hvis du ikke får det svar, du søger?

- Det er der ingen tvivl om. Det handler jo om at være en del af planen, en del af holdet. Og i foråret føltes det ikke, som om jeg var en del af dét, som det hele handler om, når man er fodboldspiller, siger han:.Han har spillet 141 kampe i alt for FCK, siden han kom fra Esbjerg i 2009. Solbakken og Carsten V. Jensen brugte flittigt Vingaard, men Jacobs har villet det anderledes.

- Hvis man spørger Ariël, har jeg nok ikke leveret det, som han ønskede, siger Vingaard, der mener, at han gør det godt nok til træning.

- Man kan træne nok så godt, men det handler udelukkende om at have tillid fra træneren, og at træneren tror på dig, og i den forbindelse kan man sige, at der er andre, som står foran mig, siden Ariël kom til klubben, siger Vingaard, der gerne vil anerkende konkurrenten.

- Og så må man bare sige, at Nicolai jo har spillet en fantastisk sæson.

Jeg kan sagtens anerkende, når en konkurrent gør det godt, og det må man bare sige, at han har gjort, siger Vingaard, der nu må vise sig frem til træning.

- Jeg skal nu vise, at jeg er i god form, og at jeg er, hvor jeg skal være, sådan at jeg kan konkurrere på lige fod med de andre. Vinduet er åbent indtil 1. september, men første skridt er at finde ud af, hvor jeg er i forhold til truppen, siger Vingaard, hvis kontrakt udløber næste sommer.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip