Vinteren og solen får skylden for manglende græsslåning

Hvis du hører til dem, som undrer sig over, at græsset på de kommunale arealer er ved at vokse os over hovedet, så skyldes det, at vinteren trak ud og derefter kom der uventet varme, som har fået græsset til at gro ekstra meget. Og det er kommet helt bag kommunens Vej- og Park forvaltning.

Det er i hvert fald den forklaring kommunen nu giver for, at det mildt sagt mange steder i denne tid ser "herrens" på de kommunale arealer med højt græs fyldt med gule mælkebøtter. Det skriver Vamdrup Netavis.

Om den mangelende græsslåning forklarer den ansvarlige for området, afdelingsleder Troels Kragh:

- Normalt begynder græsslåningen allerede i slutningen af marts, men på grund af den lange gik det til langt hen i april, før vi kunne i gang med at trimme de grønne områder, og det var knapt en måned senere end normalt. Samtidig har forsommeren været varm med mange soltimer, og det har betydet, at græsset har groet hurtigere end normalt.

Ny driftsform

Og så har kommunen igen indført en ny driftsform på området, som åbenbart heller ikke fungerer optimalt. Formanden for Teknik- og Boligudvalget, Knud Erik Langhoff, har dog store forventninger til nye elektroniske system:

- Med det har vi fået et grundlag til at organisere den grønne drift bedre. Det er vigtigt, at vi kan udnytte ressourcerne bedst muligt, så de grønne områder plejes og passes, samtidig med, at vi holder udgifterne på et rimeligt niveau, siger Knud Erik Langhoff.

Og Trols Kragh tilføjer:

- Skulle noget alligevel fortsat svigte, så giv et praj på vores hjemmeside.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip