Vinterpausen og højtråbende typer skal styrke Esbjerg

Esbjerg har store defensive problemer, og lukkede senest fire mål ind på hjemmebane mod Hobro i søndagens 4-4-kamp. I 16 kampe er der gået 34 bolde ind bag esbjergensernes målmand Martin Dubravka.

Under cheftræner Jonas Dals ledelse har vestjyderne indkasseret hele 14 mål i blot fire kampe.

- Der ligger et stort oprydningsarbejde og venter. Vi har lukket 14 mål ind i de kampe, hvor jeg har været her, og det er slet ikke godt nok. Det hul skal vi have lukket, lyder det fra træneren.

Han mener, at det vil tage tid at rette op på den sårbare defensiv.

- Jeg tror på, at vi kan reparere de defensive problemer. Det bliver måske ikke lige til næste gang eller gangen efter, men der kommer snart en vinterpause, og så tror jeg på, at vi kan få styr på det. Gennem træning kan man rykke meget, siger Jonas Dal.

Han medgiver, at der formentligt skal hentes nye kræfter udefra, og det må gerne være nogle, der er villige til at gå forrest.

- Vi kigger på situationen hen over nytår og ser på, hvem vi skal have med videre. I perioder hvor vi lukker mange mål ind, skal det positive komme fra mig, for der er ikke de fødte højtråbende typer på banen, som kan få de andre spillere med.

- Vi tænker mange tanker, og duelstærke spillere og nogle, der tør tage bladet fra munden, er nødvendige for os, hvis man også tænker lidt længere frem. Jeg er en lille smule overrasket over, hvor skrøbelige vi er som hold lige nu, siger han.

Anfører Magnus Lekven mener, at hele holdet skal stramme sig an.

- Vi står sammen som et hold, og vi skal forbedre os alle sammen. Mange af de mål, der er gået ind, er faldet, fordi hele holdet ikke har forsvaret godt nok.

- Vi lukker for mange lette mål ind, så der er nok at arbejde med i de næste uger, siger nordmanden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip