Viral video skaber vild debat: Flugtbilist banket af rasende bikere

Den 33-årige bilist Alexian Lien fra Manhatten var søndag involveret i en voldsom episode i forbindelse et bikertræf i New York. I en video, der i øjeblikket går verden rundt, ser man, hvordan han jagtes gennem byen af en sværm af rasende motorcyklister. Nu oplyser politiet, at den 33-årige mand også fik bank og måtte en tur om hospitalet efter hændelsen.

SE VIDEOEN HER: Bilist påkører motorcykel - Vild flugt fra sværm af bikere

Det hele begyndte, da Alexian Lien kom til at ramme en af motorcyklisterne på Henry Hudson Parkway.

På en optagelse, der stammer fra et hjelmkamera, ses det, hvordan den 33-årige bilist efterfølgende tager flugten. Her rammer han endnu en motorcyklist. Og over mere end seks kilometer jagtes han, inden han til sidst er tvunget til at holde for rødt. Flere af bikerne står af deres motorcykler og begynder at slå løs på bilen. Herefter stopper optagelsen.

Nu oplyser politiet i New York, at den 33-årige bilist efterfølgende blev udsat for vold.

- Han blev trukket ud af bilen og overfaldet, siger Raymond Kelly fra NYPD til NY Daily News.

Overfaldet skete for øjnene af mandens kone og to-årige datter. Da politiet ankom, var bikerne kørt fra stedet. Den 33-årige var efterladt blødende på asfalten. Billeder, der er taget umiddelbart efter, er senere blevet lækket.

Alexian Lien måtte efterfølgende på hospitalet og lappes sammen med sting. 

De to motorcyklister, der blev ramt af bilen, pådrog sig brækkede knogler. Den enes far skriver, ifølge NY Daily News, på Facebook mandag, at hans søn ikke kommer til at gå igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Alexian Lien har efterfølgende forklaret, at han valgte at træde speederen i bund, fordi han frygtede for sin egen og familiens sikkerhed.

Episoden har skabt vild debat. Og til avisen fortæller vidner, hvordan bikerne op til hændelsen havde opført sig bemærkelsesværdigt dårligt.

- De havde kørt rundt i hele byen og virket truende, siger 59-årige Cynthia Williams, der mødte de pågældende bikere mindre end en time før overfaldet på Alexian Lien.

Uden relation til den voldsomme episode søndag blev 15 bikere anholdt og 55 motorcykler konfiskeret, oplyser politiet.

KLIK OG SE DE VOLDSOMME BILLEDER I FULD STØRRELSE:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip