Virkelighedens Batman skaber frygt blandt kriminelle: Her rydder han narkobule på egen hånd

Et glimt af en flagrende kappe er ofte det, som beboerne i den fiktive storby Gotham City må nøjes med, når Batman uddeler KAPOW!-håndmadder til sturke med næseblod.

I tegneseriebyen Metropolis må indbyggerne også nøjes med at gætte på, hvem der flyver rundt og vogter over byen med en tætsiddende blå dragt med et stort 'S' på brystet.

Og så er der den russiske forstad Khimki, der her i virkelighedens verden har fået noget at spekulere over, da området uden for Moska har fået sin egen beskytter med kappe, maske, hemmelig identitet og hele pivtøjet.

Den russiske superhelte – der i udklædning og fremgangsmåde lader til at have sin inspiration fra Batman – har uddelt masser af øretæv til forbrydere og bragt mindst 40 bøller for retten, lyder det fra Mysterious Universe.

Det er stadig en gåde, hvem der gemmer sig bag masken på den russiske selvtægtsmand, der på Twitter beskriver sig selv som 'Reaper – menneskelighedens første superhelt', og som i den lokale presse omtales som 'Khimki Batman'.

En taxachauffør forklarede for en måneds tid siden, at han midt om natten så en mand i en slags Batman-udklædning gå ind ad døren til en af forstadens mange narkobuler.

Læs også: Mor rækker drengen en T-shirt - da han ser skriften, bryder han sammen

Chaufføren hørte skrig og larm inde fra bygningen, og lidt senere gik den kappeklædte person ud ad døren igen – han kastede et flammende objekt fra sig og forsvandt i mørket.

 Hyrevognschaufføren var kvik nok til at fange det mystiske forsvindingsnummer på video:

Kort tid senere ankom politiet til adressen, hvor de uden problemer lagde to skrækslagne mænd i håndjern.

Den russiske batman forklarer i et brev til ordensmagten, at han i seks måneder har bekæmpet bøller og andre former for kriminalitet i Moskva-forstaden.

- I kender mig ikke, og det er usandsynligt, at I har hørt om mig. Jeg kalder mig selv for Reaper, og i de sidste seks måneder har jeg kæmpet med den sygdom, der længe har plaget vores lokalsamfund – kriminalitet. Jeg kæmper mod narkohandlere, voldtægtsforbrydere og bander, skriver han.

Den kostumeklædte mand er aktiv på det sociale medie Twitter, hvor politiet og borgere kan komme med tips til bekæmpelse af kriminalitet.

Her har han lagt følgende foto af sig selv op:

Den russiske batman forklarer, at han indtil videre har fanget over 40 skurke, men disse oplysninger er ikke blevet bekræftet af de lokale myndigheder.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip