Virksomheder drukner i ansøgninger på grund af arbejdsløshedskrisen

Når virksomhederne sætter et stillingsopslag op, er det ikke unormalt, at de modtager omkring 500 ansøgninger. Mange af ansøgningerne viser sig dog ofte, at være irrelevante, hvor nogen ansøgere simpelthen bare er for ukvalificerede til stillingen.

Derfor har ScanPeople specialiseret sig i at rekruttere nye medarbejdere til Industri, Medico- og Tekniske virksomheder, og kalder sig selv for den uundværlige samarbejdspartner, når den nye medarbejder skal findes.

ScanPeople tilbyder virksomhederne at være med i hele ansættelsesforløbet, hvor selve rekrutteringsprocessen bygger på en grundig analyse af såvel virksomhed som kandidat. Derudover udarbejder og indrykker de stillingsopslag, for derefter at gennemgå og besvare ansøgninger, screene kandidater pr. telefon før interview, indkalde til samtaler, varetage de første interviews, indhente referencer, give afslag mv.

Arbejdsgiverne deltager først sidst i processen, og bliver præsenteret for CV, ansøgning og en skriftlig præsentation af de bedst kvalificerede kandidater. De 2-3 mest egnede kandidater indkaldes derefter til samtale hos virksomheden, som ender op med den helt rigtige kandidat, uden at have brugt meget mere end et minimum af tid og ressourcer på opgaven. 

- Det er de færreste virksomheder, der har tid og ressourcer til at gennemgå, så mange ansøgninger, og dermed går det at skulle ansætte en ny medarbejder hen og bliver et problem. Vi arbejder bevidst med at bidrage med de kompetencer, der skaber størst værdi for virksomhederne. Det handler bl.a. om kvalitet og sikkerhed, men det handler helt klart også om at hjælpe virksomhederne til en besparelse både økonomisk og ressourcemæssigt i en krævende rekrutteringsproces, forklarer adm. direktør Brian Jørgensen fra ScanPeople.

Findes den rigtige medarbejder ikke mellem de mange ansøgninger, tilbyder ScanPeople hjælp til at finde en ny medarbejder gennem deres eget netværk og jobbank.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip