Visit Kolding relancerer byvandringer i midtbyen

Visit Kolding relancerer byvandringer i Kolding midtby.

Midtbyen gemmer på mange spændende historier om sine seværdigheder, og alle med en smartphone kan nu få historierne fortalt, mens de går en tur gennem stræderne i byens centrum.

De får blandt andet historien om, hvem der designede søjlerne ved Den Spanske Trappe, hvad Koldings ældste hus er, og hvad der mon gemmer sig i Borchs Gård. Byvandringen downloades via QR-kode, som findes på plakater på Koldings attraktioner og overnatningssteder. Byvandringen er naturligvis helt gratis at hente og benytte på smartphone.

- Turisterne spørger ofte om, hvad historien om Den Spanske Trappe er, og at Lin Utzon vist har designet trappen til Kolding. Det er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret undervejs på byvandringen. Ofte skynder vi os blot fra A til B og forsømmer at stoppe op og nyde historien bag attraktionerne, vi tager for givet. På byvandringen er der tid til at fordybe sig og opleve byen fra en anden vinkel. Den oplevelse glæder vi os til at give borgere og turister, siger projektleder i Visit Kolding, Line Hansen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip