Vittinghus: Fedt at få skovlen under ond japansk ånd

Tredjedagen ved badminton-VM blev en god dag set med danske øjne. Herre- og damedoublerne kom i aktion for første gang, og de var med til at gøre rent bord for Danmark med syv sejre i syv mulige kampe.

Hans-Kristian Vittinghus slog japanske Sho Sasaki, som han aldrig tidligere har besejret. Den danske herresingle har været plaget af en skade i ryggen siden lørdag, men onsdag mærkede han ingenting til den.

- Det var en rigtig fed sejr. Sasaki har været lidt af en ond ånd for mig, så han var bestemt en af de spillere uden for top-3-4 stykker, jeg helst ville have skovlen under.

- Derfor havde jeg også forberedt mig utrolig godt på denne kamp med masser af video, siden jeg så lodtrækningen. Jeg havde ingen problemer med ryggen overhovedet.

- Da jeg vågnede i morges var der intet at mærke, så det var lækkert at kunne slippe tankerne om den 100 procent, siger Vittinghus til badminton.dk.

Syvendeseedede Viktor Axelsen, som også vandt sin kamp onsdag, møder torsdag inderen H.S. Prannoy, som er seedet som nummer 11.

- Jeg følte mig lidt op og ned, men er samtidig fint tilfreds med sejren. Det er altid lidt svært med vinden på yderbanerne.

- Det bliver en spændende kamp mod Prannoy fra Indien, han er en svær modstander, men jeg tror på, jeg kan finde et højt niveau og gøre det svært for ham, siger Axelsen.

En anden flot sejr stod den danske herredouble Anders Skaarup og Kim Astrup for, som fredag møder de stærke kinesere Fu Haifeng og Zhang Nan.

- Den betyder rigtig meget for os denne sejr. Det var en rimelig hård første kamp, men det vigtigste var, at vi fik spillet vores spil, som vi har trænet de sidste syv uger.

- Vi har snakket meget om, at der ikke må komme perioder, hvor vi er passive, og det var tæt på at ske i andet sæt. Men vi fik snakket om taktikken og gav lidt slip og åbnede for farten i spillet.

- Det er en super fornemmelse nu og tilfredsstillende, at det, vi har trænet på, fungerede. Fredag bliver det maksimalt svært, men det er en fed kamp at gå ind til som underdog til VM i Indonesien, siger Anders Skaarup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip