Vittinghus tæt på sensation

I det tredje og afgørende set lå det ellers til Vittinghus, da han førte med 16-15, men herfra strammede Sugiarto grebet og spillede særdeles skarpt i duellerne.

Hvad der mislykkedes for Vittinghus, gik derimod fint for det bedste danske herresinglekort, Jan Ø. Jørgensen, der er seedet nier i turneringen. Han skulle dog bruge tre hårde og tætte set på at overkomme sin sydkoreanske modstander.

- Det var en lang sej én, men det var også lidt dét jeg havde forventet. Han er jo koreaner, og de har ry for at være lidt nogle sejtrækkere med et solidt grundspil og som er svære at løbe ned. Det plejer dog ikke at gøre mig så meget, og det gjorde det jo heller ikke i sidste ende. Men jeg var da presset, siger Jan Ø. Jørgensen til det danske badmintonforbunds hjemmeside.

Førstedagen sendte også Viktor Axelsen videre i herresingle efter sejr over finske Ville Lang med 21-4 og 21-15.

Også den danske mixed double med Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl er videre i turneringen. Det danske par var aldrig i problemer i deres kamp mod et par fra Hongkong og vandt i to overbevisende set.

I damedouble var Line Damkjaer Kruse og Marie Røpke anderledes presset og ude i en maratondyst mod et indisk par. Her tabte danskeren første set med 21-23, men fik kæmpet sig tilbage og videre i VM-turneringen med cifrene 21-18 og 21-17 i de følgende set.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip