VM: Alt peger på Nørgaard-comeback mod Algeriet

Den ømme ankel holder, smerterne er til at leve med, og spurterne foregår i samme tempo som før.

Ann Grete Nørgaard blev prøvet af under VM-holdets formiddagstræning i Nis, og alt tyder på, at den hurtige fløjspiller er klar til at gå på banen i aften mod Algeriet.

Det er også det, landstræner Jan Pytlick havde regnet med. Han planlagde allerede mandag at give Nørgaard kampminutter mod nordafrikanerne - spørgsmålet er blot, hvor mange.

Hverken Ann Grete Nørgaard, Pytlick eller nogen andre i den danske VM-delegation ville dog udtale sig om testens forløb.

Dermed kan Nørgaards comeback først blive officielt bekræftet, når assistenttræner Ulrik Kirkely offentliggør det danske hold lidt efter klokken 19 i aften.

Tvis-spilleren kom til skade undervejs i den første kamp mod Kina, hvor hun vred om i et kontraangreb og måtte udgå med store smerter.

Ann Grete Nørgaard var i øvrigt den eneste, der for alvor fik løbet under træningen, der mest bestod af de forskellige styrke- og gymnastikøvelser, som Pytlick har indført i stedet for decideret håndboldtræning på kampdagene.

Landstræneren støtter sig til en teori om, at øvelserne tænder nervebanerne allerede fra om formiddagen og dermed gør spillerne "mere klar" til kampene.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip