Vojens Speedway Klub: Ole Olsen jager os ud

En tvist mellem Speed Sport og Vojens Speedway Klub kan gå hen og betyde at den legendariske klub bliver nødt til at flytte hjemmebane, skriver Globus Guld.

I følge formand Bjarne Kryger Sørensen fra VSK er der forelagt flere løsningsmodeller og rakt hænder ud til Ole Olsen fra Speed Sport, men de er ikke blevet taget imod.

Det hele drejer sig om samarbejdsproblemer. Speed Sport har en vedligeholdelsesaftale med Haderslev Kommune om banen i Vojens, og den mener speedway klubben ikke at Speed Sport har levet op til.

Blandt andet så mener klubben slet ikke at banen var gjort klar til sæsonstart. Desuden har der været konflikter i forhold til løb. Et punkt har været at man ikke kunne komme ind i skabet hvor man tænder lyset på banen, da låsen var blevet skiftet.

Også vandingsmaskinen der i følge klubben tilhører kommunen blev pludselig hentet, da den skulle bruges til det store løb i parken, hvilket resulterede i at VSK måtte aflyse et arrangement.

Udover samarbejdsproblemer er der også slagsmål om økonomien. En advokat er sat på sagen, da klubben har betalt for udgifter, som Speed Sport har fået dækket af Haderslev Kommune via driftsaftalen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip