Volbeat kommer på Tinderbox

Skrevet af admin

02/11/2015

Dagens topnyheder

Volbeat skrev danmarkshistorie, sidste gang de spillede på Fyn foran 37.000 fans til den største enkeltstående koncert med et dansk navn nogensinde. Og nu kan fynboerne se frem til, at det hårdtslående rockband endnu engang indtager Tusindårsskoven, når de til sommer skal spille på Tinderbox.

Bandet arbejder i øjeblikket på at skrive sange til et kommende album, og der er derfor også en god chance for, at de kan præsentere spritnyt materiale, når de går på scenen om fredagen.

Festivalchef Brian Nielsen er begejstret for at kunne præsentere Volbeat og fortæller, at festivalen også forsøgte at få dem med sidste år, hvor Tinderbox til trods for stor ros endte med røde tal på bundlinjen.

- Det er svært at bevare pessimismen efter bekræftelsen af Volbeat. Vi forsøgte i meget lang tid at lave en aftale med bandet til den første udgave af Tinderbox, men ønsket om at lave et eget show gjorde det ikke muligt. Derfor tjener det til ære, at de har indvilget i at vende tilbage - og det er kæmpestort for os, at det er lykkedes at få aftalen i hus i betragtning af den store efterspørgsel på dem, siger festivalchef Brian Nielsen.

Tinderbox løber af stablen 23.-25. juni, og indtil videre står Rammstein, The National, The 1975, Lukas Graham, Malk de Koijn og The Minds of 99 på plakaten.

/ritzau/FOKUS