Voldborg om stormen: - Det er næsten bedre end at se en spændende serie

Mens de fleste danskere frygter torsdagens storm med orkanlignende vindstød, vækker den glæde hos den tidligere tv-meteorolog, Henrik Voldborg, som skal følge stormens hærgen minut for minut.

- Jeg skal følge med hele dagen. Det er næsten bedre end at se en spændende serie, siger en begejstret 77-årig Henrik Voldborg til Ekstra Bladet.

Selvom det er mange år siden, vejroraklet, Henrik Voldborg, lagde meteorolog-gerningen på hylden, banker der stadig et vejrinteresseret hjerte under de tykke striktrøjer, som Voldborg er kendt og elsket for.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Vejret har været min hobby, siden jeg var ti år gammel og er det stadig. Og jeg synes, det er så spændende, at man i dag har så meget udstyr, der kan måle stormvejr så lang tid i forvejen, siger Henrik Voldborg til Ekstra Bladet.

Når stormen tager fat i morgen, bliver Henrik og hans kone Anne Marie indenfor i træhuset i Søllerød. Iført en varm sweater og udstyret med kaffe vil den tidligere vejrvært følge stormen nøje.

LÆS OGSÅ: Se videoerne: Tidigere vejr-vært fylder 77 år

- Jeg har ikke en decideret stormsweater, men jeg har da en med Storebæltsbroen, siger han grinende.

I dag har Voldborg brugt en del tid på at studere DMI's prognoser, og hans vurdering lyder, at denne storm vil blive mindre kraftig end den sidste storm i oktober.

- Jeg glæder mig naturligvis til i morgen tidlig, hvor der kommer nærmere detaljer frem. Men som jeg ser det, så var stormen 28. oktober en kraftig hurtigløber. Den der kommer i morgen er ikke så kraftig, men til gengæld mere omfattende. Den bliver mere udbredt og rammer en større del af landet, siger Voldborg, som har fået fældet alle træer i nærheden af sit hus, til Ekstra Bladet.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip