Voldelig mand gik efter sine ekskærester

Skrevet af Michael Lauritsen

11/12/2013

Dagens topnyheder

En 40-årig mand fra Næstved skal i løbet af onsdagen fremstilles i grundlovsforhør. Han er sigtet for kvalificeret vold og trusler på livet mod sin 29-årige ekskæreste. Det var anden gang på et døgn, at manden var på kant med loven. Første gang gik det også ud over en kvinde i mandens bekendtskabskreds.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Dagens.dk.

- Vi har at gøre med en mand, der er meget udadreagerende, siger Arne Holdensen fra Lokalpolitiet i Nykøbing Falster til Dagens.dk.

Klokken 19.46 blev manden anholdt på Nordfalster.

Det skete efter, han havde overfaldet den 29-årige kvinde på en adresse uden for Nørre Alslev.

Hun blev trukket hårdt i håret og fik flere slag i hovedet. Samtidig truede den 40-årige med at slå hende ihjel.

Det lykkedes kvinden at stikke af, og sammen med en veninde henvendte de sig kort før klokken 19 til politiet.

Men det var ikke første gang i løbet af det forløbne døgn, at manden havde opført sig i strid med loven. Også her gik det ud over en kvindelig bekendt.

- Det er noget med, at han har flere ekskærester. Og det er dem, det er gået ud over. Men det er lidt indviklet, siger Arne Holdensen.

Natten til tirsdag var manden med til at vælte den pågældende kvindes Citroën C1 om på taget. Den holdt parkeret på Ravnsevej i Nørre Alslev. Bilen blev totalskadet. Den 40-årige blev efterfølgende sigtet for groft hærværk.

- Men det er alene på grund af sigtelsen for vold mod den 29-årige kvinde, at manden skal fremstilles, forklarer Arne Holdensen.

Der er ikke sat tidspunkt på grundlovsforhøret.