Voldsdømt sanger indlagt til afvænning

Efter weekendens seneste skandale, hvor den amerikanske sanger Chris Brown endnu engang blev arresteret for vold, har han nu taget konsekvensen.

Den 24-årige sangstjerne er gået behandling for sit alkoholmisbrug, fortæller en repræsentant for sangeren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Chris Brown har valgt at tjekke ind på et alkoholbehandlingscenter. Hans mål er at opnå indsigt i sin tidligere og nuværende opførsel, så han kan fortsætte sit liv og sin karriere fra en mere gunstig position, lyder meddelelsen fra sangerens repræsentant.

Den unge, prisvindende sanger er efterhånden mere kendt for sit voldelige temperament end sin musik.

I 2009 blev han dømt for partnervold mod sangfuglen Rihanna, og siden har skandalerne hobet sig op.

Blandt andet har sangeren med de løse næver været i klammeri med andre musikere. I januar 2013 stødte han sammen med sangeren Frank Ocean, og året før røg han i totterne på rapperen Drake i et barslagsmål.

Seneste uheldige Chris Brown-episode fandt sted i weekenden. Her blev han arresteret for sammen med sin bodyguard at brække en tilfældig mands næse og give en anden et par slag foran et hotel i Washington.

Årsagen til slagsmålet er usikker, men angiveligt var de to mænds brøde, at de sneg sig med på et foto af Chris Brown og en kvindelig fan.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip