Voldsom ulykke på Fyn: To unge fortsat i kritisk tilstand

Beboerne i landsbyen Gelsted på Fyn er lørdag blevet ramt af en trist nyhed. En af byens unge er død, og to svæver i livsfare efter et fatalt sammensted mellem to biler i nat. Det skriver bt.dk.

Det skulle formentligt have været en glad aften med vennerne. Men for fire unge fynboer endte en bytur tragisk, da de lørdag nat klokken 02.20 kørte frontalt ind i en modkørende bil.

Sammenstødet skete ved landsbyen Indslev på Fyn og var så voldsomt, at både de fire venner i den ene bil og den enlige kvinde, der kørte den anden bil, blev fastklemt ved ulykken.

Allerede mens redningsmandskabet kæmpede for at få de tilskadekomne fri af bilerne, stod det klart, at døde 19-årige mand, der sad på forsædet af bilen, mens to af hans venner, føreren af bilen og en bagsæde-passager, havde meget alvorlige skader efter sammenstødet. Begge blev indlagt på Odense Universitetshospital.

Endnu er der ikke nyt om deres situation, men lørdag formiddag fortalte vagtchef fra Fyns politi Jesper Fält til bt.dk, at det var meget alvorligt.

»Jeg ved, at tilstanden er meget alvorlig. Så alvorlig, at man kan finde på at ringe fra hospitalet og sige, at de ikke klarede den.«

Også kvinden i den modkørende bil kom slemt til skade og er indlagt på Odense Universitetshospital. Den sidste af de fire venner slap fra ulykken uden alvorlige skader. Han blev kørt til Kolding Sygehus.

Politiet har endnu ingen bud på, hvad der gik galt og hvorfor de to biler tørnede sammen ved Indslev.

»Det var et frontalt sammenstød på en lige vej, der er otte til ti meter bred, så det er lidt mystisk, hvad der kan være sket,« lød det fra Jesper Fält lørdag formiddag.

Han vil ikke udelukke at høj hastighed og spiritus kan være en del af forklaringen på den tragiske ulykke. En bilinspektør har lørdag morgen undersøgt ulykkesstedet. På baggrund af inspektørens beregninger kan politiet danne sig et indtryk af, hvordan den fatale ulykke kunne ske.

Dagens Gossip