Voldsom video: Far dør i politiets varetægt - efter mor slår datter

Det var meningen, at familien Rodriguez, mor, far og datter, skulle en tur i biografen, men så langt nåede de aldrig. Det skriver myfox8.com.

Den 15. februar kommer moren, Nair Rodriguez, og hendes 19-årige datter op at skændes på p-pladsen ved biografen i Moore i Oklahoma, og det ender med, at Nair slår sin datter. Kort efter ankommer politiet, som har fået en melding om episoden. Politiet konfronterer faren, Luis Rodriguez, i stedet for moren. Resultatet bliver, at fem betjente lægger ham ned på vejen og sætter sig oven på ham.     

LÆS OGSÅ: Baby-skydning: Dette billede har fået folk til at rase

Nair bliver forskrækket over den behandling hendes mand får og begynder at filme med sin mobiltelefon. I flere minutter prøver hun at få svar på, hvad der sker, men betjentene er undvigende. Og hun spørger gentagende gange sin blødende mand, om han er ok, men hun får intet svar. 

Louis dør kort efter de fem betjente har siddet oven på ham. Nair Rodriguez beskylder betjentene for at have været for voldsomme ved hendes mand. Politiet har udtalt, at de fulgte retningslinjerne, og at de ikke brugte unødvendig kraft.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Årsagen til, at betjentene gik efter faren, er der uenigheder om. Politiet forklarer, at de ville anholde faren, fordi han ikke ville vise id. Men den teori tror Nair ikke på.

Politiet er ved at undersøge sagen. Formentlig kan overvågningskameraer på p-pladsen kaste mere lys over den tragiske sag. 

SE OPTAGELSERNE FRA NAIR RODRIGUEZS MOBILTELEFON HER: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip