Voldsom video: Mor melder søns plejeforældre til politiet efter overfald

Sådan siger Mette Granata til tv2.dk. Hun er biologisk mor til en 13-årig dreng, der ifølge en video på TV 2s hjemmeside overfaldes af sin plejemor. Drengen er nu flyttet hjem til sine biologiske forældre, og efterfølgende har Mette Granata meldt plejeforældrene til politiet på baggrund af videoen.

»Det er min pligt som mor, og ligesom enhver anden borger har jeg pligt til at anmelde, hvis sådan noget foregår. Og vi har mange gange nævnt for kommunen, at der var noget galt,« siger Mette Granata til tv2.dk.

»De har ikke villet lytte til os. Men de har jo placeret børnene i en plejefamilie, fordi de ikke mener, at vi kan varetage pasningen af vores børn. Så forventer man jo også, at de passer rigtig godt på vores børn og behandler dem ordentligt,« siger hun.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Plejefaren er anmeldt for at tvinge den 16-årige plejedatter, der optog den pågældende video, til at slette optagelserne fra mobiltelefonen. Sagen efterforskes lige nu af politiet.

Den 13-årige dreng er blevet afhørt i sagen, men hverken plejefar eller plejemor er blevet sigtet, oplyser politiet til tv2.dk. Imens bor tre af Mette Granatas andre børn fortsat hos plejefamilien sammen med et fjerde plejebarn.

LÆS OGSÅ: Kommune vil ikke fyre plejefamilie efter overfald på plejebarn

Odense Kommune mener ikke, at videoen giver anledning til at opsige samarbejdet med plejefamilien, oplyser funktionsleder Kenneth Rønn Christiansen til tv2.dk.

Mette Granata har i alt syv børn, og de fire af dem er blevet anbragt hos plejefamilien, mens de tre andre har været anbragt i andre familier.

Plejefamilien har ifølge tv2.dk ikke ønsket at kommentere anklagerne fra den biologiske familie.

SE DEN VOLDSOMME VIDEO HER - VI ADVARER OM STÆRKE BILLEDER.

Dagens Gossip