Voldsomt kursfald på tegningsretter til BIF-aktier

De nuværende aktionærer i klubben har fortegningsret til de nye aktier. Hver aktionær har for hver aktie fået tildelt 13 tegningsretter, og det er dem, der bliver handlet med. Men som det ser ud nu, så tyder meget, at der ikke bliver handlet ret meget, fortæller Morten W. Langer, der er chefredaktør for Økonomisk Ugebrev.- Det er, hvad der oftest sker ved den her type emission. Jo længere tid der går, jo flere tegningsretter vil der komme på markedet, og jo længere ned falder prisen. Men det er klart, når den  er helt hernede, så afspejler det, at der ikke er de store ønsker om at købe tegningsretter. Det afspejler simpelthen, at der er flere, som vil sælge, end folk, der vil købe, siger Morten W. Langer til sporten.dk.

Handlen med retten til at købe de nye aktier stopper på mandag, men lige nu virker det ikke til, at der et et skred i handlen.

- Det er klart, at når der bliver udbudt 30 millioner tegningsretter, så kommer der rigtig meget ud. Der er mange af de private, der ikke vil tegne for de fulde beløb. Alene fonden har også har en del tegningsretter, men de har formentlig ikke penge til at tegne nye aktier. Hvad gør de så? Så sælger de vel deres tegningsretter, må man antage. Det er der sikkert også andre investorer, der har gjort, siger Morten W. Langer.

Dagens Gossip