Voldtægt ved Aalborg Karneval efterforskes

Politiet i Aalborg er lørdag aften blevet alarmeret om en voldtægt, der skal være sket i forbindelse med karnevalet i den nordjyske by.

Der er tale om en 19-årig kvinde, men derudover er det foreløbigt sparsomt med oplysninger i sagen, der efterforskes af politiet.

- Lige nu pågår der undersøgelser og efterforskning, og Nordjyllands Politi kan derfor ikke oplyse yderligere om denne sag før i morgen tidlig, oplyser Nordjyllands Politi på deres hjemmeside lørdag aften.

Vagtchefen hos Nordjyllands Politi oplyser tidligt søndag morgen, at kvinden ikke er blevet afhørt endnu. Først når man har talt med hende, kan man få et bedre overblik over, hvad der er sket.

Det vides for eksempel ikke med sikkerhed, hvor voldtægten er fundet sted, eller om offeret kender gerningsmanden.

Alt i alt er 22 personer blevet anholdt i forbindelse med karnevalet, der er Nordeuropas største. Størstedelen af anholdelserne handler om gadeuorden, men der har også været tilfælde af vold.

Blandt andet er en politibetjent blevet tildelt en skalle ved Vesterbro Bodega, hvor der var slagsmål. Det har resulteret i en sigtelse for vold mod tjenestemand i funktion.

To personer blev tidligere lørdag anholdt på Badehusvej nær Aalborg centrum, da de kom gående iført ørkenuniformer, som tilhører forsvaret.

Derudover har der været småtumult, som ifølge politiet næppe kan undgås, når mange tusinde berusede mennesker er samlet.

Flere personer har desuden pådraget sig snitskader og rifter fra glasskår.

Politiet forventer, at der i løbet af søndagen vil indløbe en del anmeldelser fra personer, som først opdager, at de har fået stjålet deres mobiltelefon eller pung, når de vågner med tømmermænd.

Ved sidste års karneval anholdt politiet i alt 19 personer.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip