Voldtægts-indsamling: Allerede 20.000 kroner til offer

Op mod 90 donationer til en samlet sum af 20.000 kroner er resultatet af en pengeindsamling, som motorcykelklubben HDCC MC startede i tirsdags. Indsamlingen er udløst af en voldtægt mod en 17-årig pige, som fandt sted fredag aften i Tusindårsskoven ved Odense, mens der var Fyns MC Festival.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Siden tirsdag har det været muligt for enkeltpersoner såvel som firmaer at donere penge til indsamlingen, hvoraf 80% går til den 17-årige pige, som arbejdede i et madtelt på festivalen. 20% af pengene står klar til at udbetale dusører til evt. vidner eller folk, der har hørt noget.

Det er især folk inden for motorcykelverdenen, der har haft dankortet oppe af lommen. Den største donation kommer fra Harley Davidson Club Fyn, som har lagt 1.500 kroner, og Gitte Jakobsen fra Scanbike støtter med 1.000 kroner. Motorcykelklubben bag indsamlingen, HDCC MC, har selv doneret 1000 kroner. Flere enkeltpersoner har støttet med 100 kroner.

Læs også: Voldtægt: Motorcykelklub samler ind til 17-årigt offer.

Politiet søger efter to gerningsmænd. Ifølge offeret holdt en mand hende, mens en anden voldtog hende.

Målet for indsamlingen er sat til 50.000 kroner, men allerede to dage inde i indsamlingen, som løber i et år, er 20.000 kroner nået. Donationer kan ske på www.caremaker.dk under navnet "Bikers United mod voldtægt".     

Dagens Gossip