Voldtægtsmand er fortsat på fri fod

»Hun har været i stand til at give i godt signalement af manden, og det har indtil videre givet os 16-17 tip, som vi naturligvis undersøger og efterprøver. Men indtil videre har det ikke ført til noget,« siger vicepolitikommissær Morten Risager-Pedersen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Den 19-årige er blevet undersøgt på Center for voldtægtsofre ved Rigshospitalet i København, men resultatet af undersøgelserne er endnu ikke kommet, og det er derfor fortsat uvist, om der er tale om en fuldbyrdet voldtægt.

»Vi har selvfølgelig sikret os alle mulige spor i sagen, men det er for tidligt at sige, om der er dna-spor, der kan anvendes til sammenligning. Vi har også gennemgået alt, hvad der måtte være af overvågning og andet materiale, men det har ikke givet os noget nærmere at gå efter endnu,« siger han.

Politiet har talt med kvinden af flere omgange, men hun lider fortsat under det blackout, hun fik, da hun formentlig blev slået i hovedet. Det sidste, hun husker, er, at hun vender ryggen til manden, som tager fat i hendes hestehale med et hårdt ryk og trækker hende ind på en sti parken. Det præcis gerningssted husker kvinden ikke, men hun vågner op med en bule i baghovedet og rifter på kroppen.

»Vi har talt med hende flere gange, men hun husker fortsat intet. Så derfor hører vi stadig gerne fra folk, der har set eller hørt noget,« siger Morten Risager-Pedersen til bt.dk.

Gerningsmanden er 175 cm høj og almindelig bygning. Han er mørk i huden, har udenlandsk udseende og taler gebrokkent dansk. Håret er mørkt med midterskilning, og det er fedtet af voks uden at se usoigneret ud. Desuden har han mørke skægstubbe, en ørestift i højre øreflip, og så havde han en mørk nylonvindjakke med lynlås og mørke cowboybukser på.

Hvis du har oplysninger til Nordsjællands Politi, kan du ringe på telefon: 49 27 14 48 eller lokal 114.

BNB

Dagens Gossip