Voldtægtsmand stjal sengetøj fra offer

Her trængte en ukendt mand klokken 01.30 natten til onsdag ind til en 27-årig kvinde i hendes kollegielejlighed, hvor han under trusler med kniv gennemførte en fuldbyrdet voldtægt.

Det skriver Århus Stiftstidende.

Godt to timer senere - omkring klokken 03.30 - forlod gerningsmanden kollegiet i ukendt retning. Med sig havde han kvindens dyne med sort/hvidt mønstret betræk, et sort stræklagen og en tynd rullemadras.

»Der er tale om en meget grov episode med flere skærpende omstændigheder, og vi efterforsker p.t. sagen på fuld kraft,« fortæller lederen af efterforskningsafdelingen for personfarlig kriminalitet hos Østjyllands Politi, vicepolitiinspektør Claus Danø til Århus Stiftstidende.

»Både det forhold, at voldtægten foregår over så lang tid, men også det faktum at der bliver truet med kniv, og at gerningsmanden tiltvinger sig adgang til offeret hjem, er med til gøre sagen usædvanlig,« siger han.

Politiet er yderst sparsom med oplysningerne af hensyn til den videre efterforskning. Claus Danø ønsker af samme grund ikke at oplyse til pressen, hvordan gerningsmanden er kommet ind i den 27-årige kvindes lejlighed.

»Men jeg kan godt afsløre, at han ikke har sparket døren ind,« konstaterer vicepolitiinspektøren.

At voldtægtsmanden har haft åndsnærværelse nok til at stjæle sit offers sengetøj, kan ifølge politiet tolkes på flere måder.

»Det kan både betyde, at han har forberedt sig grundigt. Omvendt kan det også være, han bare har set lidt for meget CSI. Det ligner selvfølgelig et forsøg på at slette sporene, og derfor er vi meget interesseret i at finde frem til sengetøjet, hvis det ligger smidt et sted,« siger Claus Danø til Århus Stiftstidende.

Han ønsker ikke at oplyse, om politiet har andre spor at gå efter.

»Det eneste, jeg kan sige, er, at vi er massivt til stede på kollegiet, og at vi er i gang med en række afhøringer.«

Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansker, 20-30 år, 175 centimeter høj, slank, kort mørkt hår, skægstubbe, iført hvid polo og en mørk stofjakke.

Østjyllands Politi efterlyser vidner, der kan have set manden ankomme ved 01.30-tiden eller forlade stedet to timer senere med dyne, lagen og madras i favnen.

Politiet hører også meget gerne fra befolkningen, hvis nogen finder de omtalte genstande.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip