Voldtægtssag: Ranglet og en tyk mand søges

I sagen om voldtægten af en pige ved et motorcykeltræf i Tusindårsskoven ved Odense efterlyser politiet torsdag to mænd.

Den ene beskrives som nærmest ranglet af bygning med lange arme og ben og med kort sort eller mørkt hår.

Den anden er kraftigt bygget og vejer måske 100 kilo. Han havde lyst stridt hår, der var kort ved ørerne og langt i nakken.

Mændene vurderes til at være i 40'erne, og begge blev set omkring det tidspunkt 16. august, da en 17-årig pige blev voldtaget.

Et vidne har henvendt sig med beskrivelsen af de to mænd, der blev set i selskab med en yngre kvinde, der ikke var i biker-tøj - formentlig var hun det senere offer.

Efter at have set de tre hørte vidnet et gisp eller et højt skrig fra en kvinde og derefter en slidt eller rusten mandsstemme.

Men da vidnet kiggede mod det sted, hvor han havde lagt mærke til de tre, var der ingen at se.

I en pressemeddelelse understreger Fyns Politi, at det ikke er sikkert, at de to mænd er gerningsmænd.

- Vi vil først og fremmest gerne i kontakt med personerne, fordi de kan have gjort vigtige iagttagelser i forbindelse med overgrebet på den unge pige, siger vicepolitikommissær Carsten Mogensen i pressemeddelelsen.

Den ranglede er cirka 190 centimeter høj og var iført en sort vest med blå aftegninger. Muligvis havde han enten et tørklæde omkring sin hals - eller også var han iført en hættetrøje. På fødderne havde han cowboystøvler.

Den kraftige mand var iført en lys trøje og en brun vest samt mørke bukser.

/ritzau/

Dagens Gossip