Volkswagen med ny leasing-offensiv

Volkswagen introducerede i 2013 privatleasing på Polo, Golf og Beetle, og udvider nu med populære modeller som Golf Variant, Passat Variant, Touran og Sharan. For feinschmeckerne tilbyder Volkswagen sportscoupéen Scirocco. Priserne starter ved 1.999 kroner om måneden.

Fælles for alle modellerne er, at de leveres med den såkaldte DK-pakke og metallak integreret i leasingydelsen. Alle privatleasing-tilbuddene er gældende for tre år/45.000 kilometer, men de kan justeres efter behov. For eksempe, hvis man har brug for at køre flere kilometer eller har behov for andre ekstraydelser.

I leasingaftalen ligger også Volkswagens service- og reparationsaftale samt mobilitetsservice, så man ikke behøver bekymre sig om udgifter til værkstedet eller, om man kan komme hjem igen, hvis uheldet er ude.

De rummelige

Golf Variant er en af de nyeste modeller i privatleasing-programmet, og den byder selvfølgelig på alle de velkendte kvaliteter, som man også finder i hatchback-versionen. I Variant-versionen får du ud over dette et enormt bagagerum på 605 liter, og der er praktiske detaljer, som fjernudløser af bagsæde-ryglænet bagest i bagagerummet, og bagagerumscover samt en praktisk netskillevæg, der nemt gemmes af vejen under bagagerumsgulvet. En Golf Variant Comfortline med en 122 hk stærk 1,4-liters TSI-turbomotor kan leases for en engangsydelse på 25.000 kroner med en månedlig ydelse på 2.899 kroner.

Lægger kørselsbehovet mere op til en diesel, kan en 105 hk stærk Golf Variant 1,6 TDI BMT, der ifølge EU-normen kører op til 25,6 km/l, leases for en månedlig ydelse på 3.499 kroner.

Har du brug for endnu mere plads, er Passat Variant en mulighed. Her går langturskomfort på første klasse og overdådige pladsforhold op i en højere enhed, men selvom man med Passat Variant får en stor bil, er tørsten lille, hvis man eksempelvis vælger en 1,6 TDI BlueMotion. Den kører op til 23,3 km/l og kan leases for en førstegangsydelse på 30.000 kroner og en månedlig ydelse på 3.599 kroner.

Skal der mere motorkraft under hjelmen, kan Passat Variant fås med en 140 hk stærk 2-liters TDI-motor for en månedlig ydelse på 4.499 kroner.

Er der brug for plads til storfamilien kan den 7-personers Touran med en 140 hk stærk 1,4-liters TSI-turbomotor leases for en førstegangsydelse på 25.000 kroner og en månedlig ydelse på 3.149 kroner. Skal det hellere være diesel, koster en Touran 1,6 TDI med 105 hk 50 kroner mere i månedlig ydelse.

Tourans storbror, Sharan, der ligeledes har syv sæder, kan med 1,4-liters TSI-turbomotor (150 hk) leases for et engangsbeløb på 30.000 kroner og en månedlig ydelse på 4.699 kroner.

Livsstils-bilerne

Har du ikke brug for mange sæder og masser af plads, kan du forkæle dig selv med den sportslige Scirocco, der byder på køreglæde af den ypperste slags pakket ind i et sexet design. En 160 hk 1,4-liters TSI-turbomotor sikrer sportslige præstationer, og den lækre pakke kan leases for en engangsydelse på 30.000 kroner og en månedlig ydelse på 3.549 kroner og skal der DSG-gear med, lander den månedlige ydelse på 3.999 kroner.

Volkswagen har med Beetle og Beetle Cabriolet sat både livsstil og livsglæde på leasingprogrammet. Beetle starter ved en leasingydelse på 2.499/md., her får man den effektive 1,2 TSI-motor med 105 hk.

Men frem for alt får man med Beetle en rendyrket livsstilsbil, der om nogen bærer Volkswagens grund-DNA. Vil man have køreglæde og frihed, tilbyder Volkswagen Beetle Cabriolet til 3.899 kr./md. med en engangsydelse på 25.000 kroner, med i leasingydelsen hører åben himmel ad libitum.

//Pressemeddelelse

Dagens Gossip