Volley-anfører skifter til tyrkisk klub

Anføreren for de danske volleyballherrer, Kristian Knudsen, har skrevet kontrakt med den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü. Dermed fortsætter Kristian Knudsen sin flotte udlandskarriere.

EM-slutrunden på hjemmebane var for den danske landsholdsanfører Kristian Knudsen en oplagt mulighed for at profilere sig over for en ny klub, så karrieren kunne fortsætte.

Og selvom Kristian Knudsen og co. sensationelt spillede sig videre fra gruppespillet, har det rigtige tilbud ladet vente på sig.

Nu har Knudsen så skrevet under med den tyrkiske klub Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü. Kristian Knudsen har tidligere spillet i Belgien, Frankrig, Tyskland og Qatar.

Næste gang den danske anfører skal i aktion for landsholdet bliver 22.-25. maj 2014, hvor Danmark skal spille EM-kvalifikationskampe på hjemmebane mod Hviderusland og Tyrkiet samt en endnu ukendt modstander.

Kvalifikationskampene afvikles over to omgange. Danmark får fordel af hjemmebane i den første runde, mens næste runde spilles ugen efter i Hviderusland.

Vinderne af de i alt seks kvalifikationsgrupper er direkte kvalificeret til EM 2015 i Italien og Bulgarien.

/ritzau/

Dagens Gossip