Volley-landstræner forventer heksekedel i Makedonien

De forsvarende bronzevindere i European League i volleyball fra Makedonien tager i weekenden imod Danmark, og den danske landstræner Mikael Trolle forventer et tungt pres fra det medlevende publikum.

- Det er altid meget intenst at spille i Makedonien. Det er et stærkt hold med flere store profiler, som altid spiller på absolut topniveau, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

De danske spillere er forberedt på, hvad de kan forvente. I sidste års European League mødtes holdene også, og her lykkedes det Danmark at snuppe point, hvilket fik hjemmeholdets fans til at vise markant utilfredshed.

Under kampen blev der kastet både lightere og mønter på banen, mens de danske spilleres bus måtte have politieskorte tilbage til hotellet efterfølgende.

Makedonien er favoritter til de to kampe, som spilles lørdag og søndag, men Mikael Trolle tror på en ny overraskelse.

- Vi skal finde det helt rette koncept for at matche dem, og det tror jeg på, at vi kan. Vi er så heldige at have en af verdens bedste scouts tilknyttet landsholdet, og han har igen lavet et grundigt stykke arbejde på, hvordan vi skal presse makedonerne, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip