Volleyball: Gentofte jagter The double mod Middelfart

Skrevet af admin

14/04/2015

Mest læste i dag

Pokaltitlen er sikret, og onsdag aften kan Gentofte Volley tage første stik i DM-finaleserien mod Middelfart Volley Klub.

Og Gentofte tørster efter succes. Den seneste DM-titel ligger tilbage i 2007, og de seneste tre sæsoner har holdet fra Storkøbenhavn måttet se sig besejret i finalen.

Derfor vil det også være en stor bedrift for holdet, hvis det kan hjemføre The Double i år.

- Det vil være stort. Det er ikke lykkedes for os siden 2007, så det vil være meget stort. Helt afgjort, siger sportschef i Gentofte Volley, Peter Borglund.

- Vi har været i finalen nogle gange siden, men nu skal det være, tilføjer han.

På den anden side af nettet i finaleserien står vinderne af grundspillet - Middelfart, men Peter Borglund tør alligevel godt at give Gentofte en lille favoritværdighed.

- Jeg kan godt forstå, nogen mener, vi er favoritter, men jeg synes også, man skal kigge på, at vi kun blev nummer tre i grundspillet, hvor Middelfart kun tabte én kamp. Så favoritværdigheden ligger ikke så klokkeklart hos os, mener han.

- Men hvis vi spiller godt, så skal Middelfart spille virkelig, virkelig godt for at vinde, siger Peter Borglund.

Inden påske kørte Gentofte de forsvarende mestre Marienlyst over med 3-0 i kampe i semifinalen, mens Middelfart slog Hvidovre med tilsvarende cifre.

Finaleserien spilles bedst af fem kampe, og som vinder af grundspillet har Middelfart hjemmebane i første, tredje og en eventuel femte kamp, mens Gentofte må nøjes med at have hjemmebane i anden og en eventuel fjerde kamp.

Første kamp spilles onsdag i Middelfart fra klokken 19.30.

/ritzau/