Volleyball: Pokalrevanche åbner Final 4-stævne

Der er dømt pokalrevanche mellem Lyngby og Holtes volleyballkvinder, som fredag tørner sammen i semifinalen ved den stort anlagte Final 4-turnering i Frederiksberg Hallen.

Holdene stod også over for hinanden i semifinalen i Final 4 sidste år, hvor Holte trak det længste strå og gik videre til pokalfinalen.

Det udfald håber Lyngby-anfører Deprece Washington at lave om i år, fortæller hun i en pressemeddelelse.

- Det er spændende, at vi igen møder Holte i semifinalen. De har et solidt hold på hver eneste position, så vi ved, at det bliver en hård kamp.

- Vi har fået mere erfaring og nogle nye spillere på holdet, siden sidst vi mødte dem. Så vi må se, hvor langt vi kan presse os selv.

- Vi skal samtidig huske at nyde den oplevelse, det er at stå i Final 4. Det er en fed event at være en del af, og vi er glade for, at vi er med igen i år, siger Washington.

Anførerkollega hos Holte, Caitlin Nyhus, håber på en masse larmende tilskuere i Frederiksberg Hallen til at sætte den helt rette Final 4-stemning.

- Vi forventer, at Lyngby kommer maksimalt forberedt på kampen. Men det gør vi også. Når man spiller en "must win"-kamp, kan alt ske.

- Det er altid megasjovt at spille pokalkampe, især fordi der spilles semifinaler og finaler i samme weekend, siger Nyhus.

- Vi vil naturligvis gerne gå videre til finalen. Og hvis vi fortsætter med den indsats og gode spil, som vi har vist til træning og kamp, synes jeg, at der er god mulighed herfor.

- Vi vil alle sammen i finalen, så alle er fokuserede på vores præstation, siger hun.

I den anden af fredagens pokalsemifinaler hos kvinderne mødes Brøndby og Amager. Hos herrerne spilles også to semifinaler: Ishøj-Middelfart samt Marienlyst-Gentofte.

/ritzau/

Dagens Gossip