Volleyherrer tester formen inden European League

Første slag i forberedelserne frem mod European League for det danske herrelandshold i volleyball skal slås mod Schweiz. To testkampe fredag og lørdag skal få rytmen ind i det danske spil.

Efter fire dages prøvetræninger har landstræner Mikael Trolle udtaget 17 spillere, som skal træne frem mod European League om en måned.

Inden da skal spilkonceptet ind i fingrene, og første mulighed er to testkampe mod Schweiz i Kildeskovshallen.

- Det har været en fornøjelse at træne med holdet i denne try-out. Spillerne har vist super form og trænet benhårdt. Allerede da jeg tiltrådte som landstræner for godt et år siden, var jeg meget positiv over for den talentmasse, der er i dansk volleyball.

- Efter weekendens try-out er jeg kun blevet bekræftet i, at niveauet blandt vores spillere er rigtig højt, siger Mikael Trolle i en pressemeddelelse.

Der er 13 pladsers forskel mellem Danmark og modstanderen i de to første testkampe i European League-forberedelserne.

Schweiz er nummer 39 på den europæiske rangliste, mens Danmark indtager en 26.-plads.

Schweiz er nok også mest kendt for sine præcise urværker og hullede oste. Og for at blive i jargonen skal Danmark forsøge at sætte det schweiziske maskineri ud af takt og finde hullerne i blokaderne.

- Schweiz er en rigtig fin første modstander i forberedelserne frem mod European League. Det er et hold, som vi kan måle os med på mange parametre. Samtidig er det et hold, vi skal kunne spille med og slå.

- Vi skal have prøvet vores spilkoncept af og spillet holdet sammen. Drengene skal ind i rytmen med hinanden, forklarer Mikael Trolle.

Det er fjerde år i træk, at de danske volleyherrer er med i European League, som spilles fra 4. juli til 16. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip