Volleykaptajn i tårer efter vild sejr

- Jeg blev sgu lige lidt bevæget, det må jeg nok sige. Vi har alle kæmpet for det her i lang tid. Jeg er bare pisseglad på mine egne og alle mine holdkammeraters vegne. Det er det her, vi har kæmpet for i så lang tid, og vi har været langt nede med hovedet længe. Og det der med at blive ved med at tro på, at det kan lade sig gøre, det tager hårdt på kræfterne, sagde en tydelig rørt dansk kaptajn efter sejren over hviderusserne på 3-2 til TV3 Sport 1.

Danmark skal nu spille playoff-kamp i Aarhus på tirsdag om en plads i kvartfinalen. Noget af en kontrast, efter at det danske landshold har tabt og tabt i holdets testkampe op til EM-slutrunden på dansk grund.

- Der har da været tidspunkter på holdet, hvor vi selv har tvivlet på, om det overhovedet ville komme til at fungere, fordi det så ikke så godt ud i sidste uge. Så begynder man at stresse lidt, ikke. Men det viser sig, at hvis man tror på det, så kan man godt. Bedst når det gælder, sagde Kristian Knudsen med et smil.

Han spillede selv kampen mod Hviderusland med et hold i ryggen, som han pådrog sig lørdag mod Belgien.

- Jeg blev fyldt godt op med piller igen i dag, så jeg kunne stå inde på banen. Og det gik jo ok, må man sige. Men det her er jo det største, jeg kan få lov til at spille. Det er nu, chancen er der, så må det koste de næste par måneder med ryggen, sagde Kristian Knudsen.

Dagens Gossip