Vraget badmintonspiller kalder OL-udtagelse amatøragtig

Tirsdag blev OL-spændingen endelig udløst for de to danske herredoubler i badminton, som var i spil til pladsen i Rio.

Den hjerneopererede Carsten Mogensen, der for nylig gjorde comeback, og Mathias Boe fik billetten, da Badminton Danmark vurderede, at Mogensen var tilbage i så god form, at de to makkere vil stå stærkest ved OL.

Men i den forbigåede doublekonstellation med Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen er sidstnævnte ikke tilfreds med forbundets ageren i udtagelsesforløbet, der blev forlænget på grund af Mogensens operation.

- Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor det er blevet trukket i langdrag her efter Indonesien (Indonesia Open blev spillet i starten af juni, red.) Hvis de alligevel vidste det, kunne de lige så godt have meldt det ud, siger Conrad-Petersen til DR.

- Jeg har også et privatliv, der også har stået lidt stille, fordi man ikke har vidst, hvad sommeren skulle bruges på, så jeg synes, det har været en lille smule amatøragtigt - for at være ærlig, tilføjer han.

Hos Badminton Danmark kan sportschef Finn Trærup ikke forstå kritikken, selv om han godt ved, det har været en hård periode for spillerne.

- Jeg kan garantere, at jeg ikke føler, det på nogen måde er amatøragtigt, siger Trærup til DR.

- Jeg er godt klar over, at det har lagt et pres på spillerne, og jeg er også klar over, at der har været en ferie (pausen efter Indonesia Open, der sluttede 5. juni, red.), der ikke har været så rar for spillerne, som den kunne have været, siger han.

OL i Rio begynder 5. august.

/ritzau/

Dagens Gossip