Vraget FCK'er er på det rene med Solbakkens fravalg

Mustafa Abdellaoue forlader inden længe FC København i sin jagt på spilletid. Han føler ikke, at han fik en reel chance for at bevise sit værd hos de danske mestre og tager på lejeophold - sandsynligvis i en dansk klub.

Mustafa Abdellaoue - også kendt som 'Mos' - er på vej væk fra FC København efter halvandet år uden succes i den danske hovedstad.

FCK arbejder på at leje angriberen ud til en anden dansk klub, fortalte den nytiltrådte cheftræner Ståle Solbakken efter sin første træning. Dermed blev 'Mos' offentligt den første uønskede spiller efter Solbakkens tilbagevenden, men Mustafa Abdellaoue er helt på det rene med beslutningen.

- Det har ligget i kortene i et stykke tid. Jeg trænger til spilletid, og det har jeg ikke fået her, for her er hård konkurrence. Jeg håber, at det går i orden nu, og jeg kan komme et sted hen, hvor jeg kan spille regelmæssigt, siger han til BT.

Den 25-årige nordmand skiftede til FC København i januar 2012 som Tippeliga-topscorer, men Mos imponerede hverken trænerne Carsten V. Jensen eller Ariël Jacobs tilstrækkeligt. Han har spillet 19 kampe for københavnerne på halvandet år og kun én med fuld spilletid. Ellers har Abdellaoues kampdage mest bestået af sene indhop.

- Jeg kom fra Norge som topscorer og beviste, at jeg kan score mål. Jeg har ikke fået den spilletid, jeg ønskede her, og man kan godt sige, at jeg har ikke fået chancen. Så bliver det vanskeligt at bevise sig, siger Abdellaoue, der nåede at lave fem mål for FCK.

Udlejningen er dog ikke Ståle Solbakkens idé, selvom den nye FCK-træner til Aftenposten fortalte, at klubben vil forsøge at puste liv i ham igen ved at leje ham ud.

- Det var blevet bestemt tidligere. Nu har jeg vidst det i en uges tid og leder efter den rigtige klub, så jeg kan få mest mulig spilletid og så forhåbentlig komme tilbage til FCK, siger Mustafa Abdellaoue og tilføjer, at han meget gerne vil blive i Superligaen.

- Absolut! Det vil være rigtig fint for mig at vise mig frem i Superligaen og bevise, at jeg også kan score mål her. Jeg så Esbjergs kamp i går (mod Saint-Etienne, red.), hvor Diouf (Pape Pate Diouf, udlejet FCK-spiller, red.) gjorde det vældigt godt, og det viser, at der er mange gode spillere her, som ikke har spillet så meget, men som har store kvaliteter, siger Mustafa Abdellaoue.

Dagens Gossip