Vraget Nicki Sørensen er overrasket og skuffet

Danskeren var blevet taget af Giro d'Italia-holdet, fordi han skulle forberede sig på Tour de France i stedet for. Det tog han som et tegn på, at han skulle med til Frankrig. Men han har fået en lang næse. Han er ikke med på det Tour de France-hold, som Team Saxo-Tinkoff onsdag har udtaget.

- Jeg er overrasket og skuffet over det. Jeg synes, at forberedelserne er gået fint, og formen er, hvor den skal være. Jeg tror, jeg ville have kørt en rigtig god Tour, siger Nicki Sørensen.

- Jeg fik det at vide i går aftes. Jeg fik at vide, at der var nogen, der blevet vurderet til at være bedre end mig på de pladser, fortsætter han.

- Jeg havde regnet med, at når de tog mig af Giro-holdet, så skulle jeg køre Touren. Jeg har også forberedt mig godt, og arbejdet hårdt på at få formen op igen. Jeg havde regnet med, at jeg ville være blevet udtaget. Men når det er sagt, så er det et af verdens bedste cykelhold, og sådan er spillet bare, siger en fortrøstningsfuld Sørensen, som endnu ikke har fået et nyt program.

- Vi skal have mig ud og køre nogle andre cykelløb, men lige nu ved jeg ikke, hvad der skal ske.

Dagens Gossip