Vraget Nøddesbo: Det er en kæmpe skuffelse

Jesper Nøddesbo havde ikke på fornemmelsen, at han var i farezonen for at ryge ud af EM-truppen.

Derfor er stregspilleren fra FC Barcelona særdeles skuffet over, at landstræner Ulrik Wilbek netop valgte at vrage ham, da fløjen Anders Eggert lørdag blev indlemmet i truppen før kampen mod Spanien.

Begrundelsen for at vrage Nøddesbo er, at Wilbek råder over to andre stregspillere i skikkelse af René Toft Hansen og Michael V. Knudsen.

- Det er en kæmpe skuffelse. Jeg havde ikke set den komme. Det var ikke den bedste oplevelse at blive prikket på skulderen - specielt fordi, at jeg ikke havde set den komme, siger Jesper Nøddesbo, der håber, at han får comeback senere i turneringen.

Wilbek har fortsat mulighed for at ændre sin trup to gange. Barcelona-spilleren har derfor et håb om, at han ikke har spillet sin sidste EM-kamp i denne omgang.

- Jeg kan ikke vurdere, om jeg kan komme tilbage i truppen, for jeg kender ikke Ulriks kriterier. Han indikerede, at jeg skulle spille igen. Det håber jeg på, siger stregspilleren.

- Lige nu kan jeg ikke gøre noget ved det. Jeg kan holde mig klar fysisk og mentalt og håbe på at komme ind i turneringen igen, siger han.

Danmark møder lørdag klokken 20.30 Spanien og senere venter kampe mod Ungarn og Island i mellemrunden.

- Det er nu, at det begynder at blive sjovt. Vi skal spille mod Spanien og får nogle fede kampe i mellemrunden.

- Nu kan jeg bare håbe på, at de andre gør det så godt, at jeg kan komme tilbage på et tidspunkt.

Jesper Nøddesbo fortæller, at han allerede fredag aften fik den triste melding fra Ulrik Wilbek. Det uventede prik på skulderen kom, mens stregspilleren var i gang med at tale i telefon på spillernes hotel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip