Vraget Rommedahl: Jeg skal ikke bevise noget

Med 123 landskampe på sit cv nærmer Dennis Rommedahl sig Peter Schmeichels rekord for flest antal landskampe - 129.

Men Rommedahl, der har været på landsholdet siden 2000, måtte fredag lidt usædvanligt finde sig i at starte på bænken i den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet.

På tirsdag gælder der endnu en vigtig kvalifikationskamp, når Bulgarien gæster Parken, og her vil Brøndby-anføreren gerne spille fra start.

- Jeg håber at starte inde hver gang, men det er trænerens valg, hvem han vælger, og hvad han nu engang vælger, det accepterer jeg altid. Jeg er meget sikker på, at han vælger ud fra det, han synes er bedst for holdet, siger Rommedahl om Morten Olsen.

Noget at bevise har den 34-årige højrekant ikke.

- Jeg føler ikke, at jeg har noget at bevise. Jeg har været med så mange gange, så jeg tror ikke, at jeg over for landstræneren behøver at bevise, hvad jeg står for. Det, tror jeg, at han er klar over, lyder det fra Rommedahl.

Det var FC Københavns Nicolai Jørgensen, der mod tjekkerne snuppede Rommedahls plads på den ene kant. Rommedahl, der afløste FCK'eren i anden halvleg mod Tjekkiet, er ellers i fin form, siger han selv.

- Inden jeg kom her, spillede jeg tre kampe på en uge for Brøndby, vi er kommet bedre i gang med Brøndby i begyndelsen af året, så på den måde kører det hele for mig. Jeg føler mig godt tilpas, fortæller Rommedahl.

Inden tirsdagens kamp har Danmark på tredjepladsen i gruppe B fem point for fire kampe, men Bulgarien har ni point, men for fem kampe. Italien topper gruppen med 10 point for fire kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip