Vraget Spellerberg: Det gør ondt i hjertet

Håndboldspilleren Louise Svalastog Spellerberg var en af de spillere, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen sorterede fra, da han skar sin VM-trup til i søndags.

Den danske veteran beskriver på sin profil på twitter, at hun er enormt skuffet over, at hun ikke skal være en del af VM på hjemmebane, når det begynder på lørdag.

- Jeg er ked af det, skuffet og mega ærgerlig. I går og i dag gør pisse ondt. Ondt i hjertet, fordi man så gerne vil have dette VM med. Og når du giver alt og dette ikke er nok, bliver man selvfølgelig ramt på selvtilliden.

- Jeg tog udfordringen op og troede hele vejen igennem på det. Men mange har gjort det godt, og én skal være sorteper. Denne gang blev det mig, skriver Spellerberg på twitter.

Den 33-årige stregspiller fra København Håndbold har før prøvet at blive valgt fra, så hun ved, hvordan man kommer ovenpå igen.

- Man kan undre sig over, at man udsætter sig selv for disse nederlag. Men for mig er det soleklart. Jeg elsker at spille håndbold, og det at kunne repræsentere mit land er en ære.

Danmark møder Japan på lørdag i sin første kamp ved VM. Louise Svalastog Spellerberg håber, at landsholdskollegerne får en god indledning og i det hele taget et fremragende VM.

- Jeg vil heppe på dem med hele mit hjerte, og håbe at VM 2015 vil blive et, vi alle husker.

Danmark er i gruppe A ved VM og spiller alle sine indledende kampe i Herning. De øvrige VM-byer er Næstved, Kolding og Frederikshavn.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip