Vred AaB-profil efter nederlag: Vi var virkelig dårlige

AaB forsøger at holde snor i de spændende pladser i toppen af Alka Superligaen efter FC København, der allerede er dansk mester.

Tirsdag aften blev klubben dog sendt hjem fra Aarhus uden point og uden at kunne score mål, da AGF hjemme vandt 2-0 på Ceres Park.

AGF's sejr var helt fortjent, mener AaB's Thomas Enevoldsen, men han fremhæver, at den primært skyldtes nordjydernes eget spil.

- Vi havde et par chancer, men vores problem i øjeblikket er også, at kvaliteten i vores indlæg er ufatteligt dårlig. Jeg synes, vi spillede virkelig dårligt, siger Thomas Enevoldsen.

Især Lukas Spalvis og Rasmus Jönsson havde flere gode muligheder for at score, men målene udeblev, og det blev udslagsgivende, mener AaB-anfører Rasmus Würtz.

- Vi kan vel nærmest ikke spille os frem til flere store chancer, end vi gjorde i dag. Det er på effektiviteten, vi taber, og der taber vi med et brag, siger han.

Det første mål kom efter en situation, hvor netop Rasmus Würtz fik dømt et frispark imod sig midt på banen, hvorefter Alexander Juel Andersen tog et godt løb og serverede bolden for Morten "Duncan" Rasmussen. En sekvens, som Würtz ikke var tilfreds med.

- For det første ved jeg ikke, hvad han fløjtede for, og derefter var målet bare for dårligt af os, fordi han får lov at løbe 50 meter med bolden, siger Rasmus Würtz.

Trods frustration over kendelserne i løbet af kampen, så slår Würtz fast, at det bestemt ikke var dommerens skyld, at AaB tabte til AGF.

Med nederlaget bliver AaB på rækkens femteplads - med to point op til Brøndby på fjerdepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip