Vred Bieber skred fra danske fans i Norge

Skrevet af admin

30/10/2015

Dagens topnyheder

Fans fra hele Norden - her i blandt en del fra Danmark - var samlet i Oslo torsdag, hvor Justin Bieber i øjeblikket er på besøg som led i en længere promoveringstur i forbindelse med sit nye album.

Her skulle sangeren give en smagsprøve på sit talent og synge en håndfuld sange for fans, der havde vundet billetter til oplevelsen, men det blev kun til en enkelt, før den 21-årige stjerne forlod sit eget show i et raserianfald.

Efter at have sunget hittet 'Boyfriend' opdagede sangeren, at der var spildt vand på scenegulvet og lånte en skjorte af et crewmedlem, så han kunne få det tørret op. Men et par ihærdige teenagepiger blev ved med at hive i skjorten, og det fik Bieber op i det røde felt.

-Stop. Hold op. Hey, hvad har jeg lige sagt til jer?, sagde sangeren, før han pludselig drejede omkring og smed sin mikrofon.

- Jeg spiller ikke denne her koncert, sagde han og stormede ud bagved. I et stykke tid prøvede de fremmødte fans skiftevis at råbe på ham og at synge hans hits for at lokke ham frem igen, men uden held.

Tidligere på dagen havde han aflyst en række interviews med begrundelsen, at han var træt, men han gennemførte dog et norsk talkshow, der skal vises i tv på et senere tidspunkt.

Senere skrev sangeren på Instagram, at han var ked af, at han skuffede de fans, der skulle have set ham spille.

- Jeg håndterer ikke altid tingene korrekt, men jeg er et menneske, og jeg arbejder på at blive bedre til at tænke, før jeg handler, skrev han.

Den norske avis VG har lagt et videoklip op af episoden. Du kan se en vred Justin Bieber forlade scenen her: http://www.vgtv.no/#!/video/120227/skandalevideo-her-blir-bieber-sint-og-forlater-scenen/06s

/ritzau/FOKUS