Vred far forsøger at køre teenagere ned: Ville forsvare sin datter

En far fra Illinois, USA, er blevet fanget på kamera i færd med at give sin datters en forskrækkelse, der kunne have været endt helt galt.

I videoen ser man den 56-årige Roy Williams gasse op i sin store SUV og køre direkte mod en flok unge teenagere i faretruende høj fart, mens de skriger og løber for deres liv. Inden da havde han truet to piger med sin stok.

Faderens vredesudbrud kommer efter, at hans 13-årige datter har været i slagsmål med to åiger på skolen og var kommet hjem med skrammer, fortæller Fox News.

Læs også: Dreng antastede hendes datter i skolen, men morens svar... Hun er fantastisk

Det hele blev fanget på video af 15-årige Nathan Velez:

- Jeg vidste bare, vi blev nødt til at komme væk, inden han ramte en af os. Da jeg først så, at han tog battet frem, vidste jeg, at det her ville tage en drejning. Jeg vidste, han forsøgte at skade nogen, siger han.

Det lokale politi har kigget på videoen, men mener, at man også skal overveje, hvad der ledte op til situationen.

- Det hjalp meget, at vi kunne identificere den mistænkte, men den (videoen, red.) fortæller ikke nødvendigvis hele historien, så vi bliver nødt til at kigge på det og tale med de folk, der var der, siger Doug Pann fra politiet i Rockford.

Læs også: Se vild video: Kioskejer svinger battet mod skydende røver

Roy Williams ringede selv til politiet for at anmelde det oprindelige slagsmål mellem datteren og de to piger. Da politiet dukkede op, anholdt de istedet ham og tog ham med på stationen.

Faderen sidder nu i fængsel og skal betale 12 bøder for blandt andet grov vold og hensynsløs kørsel og skal betale 200.000 dollars - over en million kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip