Vred fartsynder kørte fotofælde over

En 57-årig mand fra Skive blev så vred over at være blevet blitzet af en fotofælde, at han vendte bilen om og kørte den over. 

Han var blevet blitzet af en fotofælde, der stod på en trefod foran politiets målebil, og det blev han så sur over, at han tog hævn ved at køre den over. 

Fotovognsbetjenten hørte et stort brag uden for bilen, da han sad og passede en fotovognen torsdag aften, og da han kom ud, så han en mørk varevogn køre fra stedet, skriver tvmidtvest. 

Betjenten så, at den trefod, som kameraet stod på, var blevet smadret, og ved siden af lå der et stykke glas fra en forlygte. 

Da  han gik billederne igennem, kunne han se, at den mørke varevogn kort forinden var blevet snuppet i fartkontrollen. 

Derfor var det ikke svært at finde frem til den formodede gerningsmand, og da politiet aflagde ham et besøg i Skive, passede det ødelagt stykke af forlygten perfekt sammen med den 57-åriges ene lygte, der var ødelagt. 

- Det er vores teori, at han er kørt tilbage for at ødelægge kameraet, siger vicepolitiinspektør Morten Bujakewitz fra Skive Politi til tvmidtvest.dk.

Ejeren af bilen er en 57-årig mand fra Skive. Han kan nu først og fremmest se frem til at få en fartbøde. Dernæst er han nu sigtet for groft hærværk, hvor der venter ham en bøde, såfremt han bliver dømt.

Endnu en post på den regning, og nok den mest ærgerlige, er det eventuelle erstatningskrav for kameraet, der må komme, hvis det er ødelagt.

Et nyt trefodskamera koster nemlig 250.000 kroner, hvis det er totalt ødelagt, fortæller Morten Bujakewitz.

Kameraet er i øjeblikket til reperation og undersøgelse i København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip