Vred Fuglsang: Godt motorcyklisten ikke er her nu

Det var en vred Jakob Fuglsang (Astana), som kort efter 18. etape blev interviewet til diverse medier, efter at en motorcyklist fratog ham chancen for at komme i den prikkede bjergtrøje.

Den danske Astana-rytter var godt på vej op til toppen af Col du Glandon for at hente en masse point til bjergkonkurrencen, hvor han havde distanceret sin værste konkurrent, Joaquim Rodriguez (Katusha), da en motorcykel væltede danskeren af cyklen.

- Han (motorcyklisten, red.) skal være glad for, han ikke er i nærheden lige nu, fnyste Fuglsang foran pressen.

- Det var en god chance for mig. Jeg valgte at lade være med at køre efter de sekundære placeringer på de mindre bjerge for at spare energi.

- I stedet ville jeg prøve, om jeg kunne få en god placering på Col du Glandon, men så blev jeg mejet ned af en motorcykel.

Adspurgt om styrtet fratog ham chancen for etapesejren, svarede Fuglsang:

- Jeg sad sammen med Bardet (som vandt etapen, red.), så ja, lød det fra danskeren, der også kaldte motorcyklistens kørsel for "skandaløs".

Med pointhøsten på Col du Glandon nåede Romain Bardet (AG2R) op på 68 point i bjergkonkurrencen, samme antal som Joaquim Rodriguez. Jakob Fuglsang er nummer tre med 64 point.

Fuglsang har svært ved at finde en forklaring på sammenstødet.

- Det er vanvittigt, at man kan blive kørt ned, når man er i udbrud, hvor der burde være masser af plads på vejen.

- Det må være fordi, arrangørerne ikke har styr på deres folk, og dem, der kører motorcyklerne, ikke kan finde ud af deres job, lyder det fra den irriterede dansker.

I morgen venter endnu en etape med masser af bjergpoint på spil, og kan Jakob Fuglsang komme med i et udbrud igen, er der gode muligheder for at snuppe de røde prikker.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip