Vred mor advarer: Populær sommeraktivitet sendte min 4-årige datter på skadestuen

Vejrguderne har i deres gavmilde omgang med flotte temperaturer og masser af solskin gjort, at der på landets grønne pletter og ved strandene er blevet grillet til den store og kødfyldte guldmedalje.

Men selvom et par veltilberedte pølser med remoulade og kølig kartoffelsalat kan få smilet frem i sommerfjæset på mange danskere, så kan sådan en omgang grillhygge tage en uheldig drejning, hvis man ikke tænker sig lidt om.

Sådan lyder budskabet fra Helle Møbius, der i weekenden var på stranden med sin datter på knap fem år.

Sammen havde de haft en hyggelig dag på Ishøj Strand i udkanten af hovedstaden, hvor de på et tidspunkt gik hen mod ishusene, der er at finde lidt tilbagetrukket fra selve stranden og på et område med bænke, borde og en legeplads.

Til TV2 Lorry forklarer Helle Møbius, at hun hørte et højt skrig fra sin datter, der var gået hen til en vippe på legepladsen.

Morens allerførste tanke var, at datteren måske havde skåret sig på et glasskår.

- Men da jeg kom derhen, kunne jeg se, at der var nogen, som havde tømt en engangsgrill med aske og kul lige dér, siger Helle Møbius til det regionale medie.

Læs også: 1-årig blev slemt forbrændt: Sådan undgår du lignende farlige grill- og bålulykker

En mandlig strandgæst kom med noget vand, der i mødet med den varme aske fik en damp til at stige op i den blå strandluft.

Den sjællandske kvinde tog sin datter med hen til toiletterne, så hun kunne få noget koldt vand på den forbrændte fod.

På Facebook har Helle Møbius skrevet et rasende opslag om den ubehagelige oplevelse, der den efterfølgende dag - søndag - fortsatte med et besøg på skadestuen.

Her lød diagnosen på en 2. grads forbrænding på datterens venstre fod, hvilket betyder, at hun må gå med forbinding, indtil foden er okay igen.

Tæt på 12.000 mennesker har delt opslaget fra den sjællandske mor, der beder folk om at tænke sig om, når de vælger at grille ude i det grønne eller tæt på det blå.

På Dagens.dk har vi tidligere skrevet om, at der ofte foregår ulykker, når folk har grillet på stranden, og efterlader deres glødende kul i sandet.

Læs hele Facebook-opslaget fra Helle Møbius her:

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip