Vred Murray vinder nattekamp

Andy Murray var godt gal i skralden, efter at han ellers på let vis havde indledt sit titelforsvar i US Open. Briten vandt natten til torsdag 6-2, 6-4 og 6-3 i løbet af lidt mere end halvanden time over franskmanden Michael Lodra.

Men kampen var først sat i gang klokken 21.55 i New York, og selv om han er glad for aftenkampene ved US Open, var det lige sent nok.

- Jeg synes ikke, det er ideelt, at man spiller sin førsterunde-kamp så sent. Jeg siger det ikke bare, fordi jeg vandt sidste år.

- Det er bare ikke godt, at nogen spiller i dag - så sent - mens andre har spillet deres første runde for to dage siden, siger Andy Murray ifølge nyhedsbureauet AFP.

- I lørdags blev vi spurgt, om vi ville spille tirsdag eller onsdag. Vi sagde tirsdag. Næste dag fik vi at vide, at det nok blev onsdag. OK, så bliver det sådan. Men så tager man af sted fra hotellet klokken 15, og får at vide, at kampen først er om aftenen.

- Det ændrer hele forberedelsen til kampen.

Andy Murray erklærer sig som fan af aftenkampene i US Open, hvor stemningen nærmest kan blive euforisk i takt med tilskuernes indtag af alkohol.

US Open var ramt af regnvejr onsdag med mange aflyste kampe til følge.

Murray og Lodra skulle have spillet allerede klokken 19, men blev især forsinket af, at den sjetteseedede argentiner Juan Martin del Potro skulle bruge fire timer på at vinde sin kamp.

Til gengæld gik det stærkt for Murray, da han først kom i gang. Han var ganske vist bagud 0-3 i andet sæt, men vandt derefter fem partier i træk.

Andy Murray har været i finalen i alle sine sidste fire grand slam-turneringer. Samlet set begik han i denne kamp kun fem uprovokerede fejl, så måske styrer han mod endnu en finale. I første omgang møder han argentineren Leonardo Mayer i anden runde.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip