Vred Pink tager sin mand i forsvar

Den toårige pige sad på fars kværn uden styrthjelm, og det syn har fået mange til tasterne, men nu tager Pink til genmæle med en opsang til de forargede.

Willows mor er rasende over den behandling, hendes mand får, og benytter lejligheden til at minde om, at gemalen som professionel motocrosskører ved, hvad han gør. »Hvis nogen af jer har mere erfaring på en motorcykel end min mand, skal jeg nok lytte til jeres synspunkter om, hvordan han bør køre tur med vores datter. Jeg kan ikke love, at det vil rage mig, men jeg skal nok lytte alligevel, skriver Pink på Twitter.

Sangerindens udbrud har udløst en større debat om sikkrhed på motorcykler uden at dæmpe kritikken af Hart. »Vent til hun er 16 år og lad hende bestemme selv. Motorcykler er ikke til at spøge med«, skriver en af Pinks fans således, hvilket får popstjernen til at reagere med et vrissent svar: »Ja OK. Jeg har aldrig mødt dig, men det er da fedt«.

En anden fan mærker også Pinks harme. »Jeg bryder mig ikke om tanken om et så lille barn på en motorcykel«, skriver vedkommende - og får denne bemærkning retur: »Udmærket. Så vil jeg ikke anbefale det til dit barn«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip