Vred Robben slår skår i Bayern-glæde

De tyske smil var brede, da Bayern München i aftes havde holdt målfest og besejrede Viktoria Plzen med 5-0 i Champions League.

Men der var alligevel et lille "aber dabei" for de tyske forsvarende Champions League-vindere.

25 minutter inde i kampen, nægtede hollænderen Arjen Robben nemlig at sparke et straffespark begået mod ham selv. Det til trods for, at træner Pep Guardiola flere gange fra sidelinjen råbte "Arjen", "Arjen".

Forhistorien er, at Robben i weekendens sejr på 4-1 over Mainz ikke måtte tage et straffespark, han ellers følte sig selvskrevet til. Da bad Guardiola i stedet Thomas Müller om at gøre det. Thomas Müller sad på bænken, da Bayern fik straffe onsdag.

- Jeg vil ikke tale om det. Lad os ikke tale om det, lad os droppe det, sagde en - ifølge Reuters - tydeligt irriteret Arjen Robben efter onsdagens kamp.

- Vi spillede en god kamp, og 5-0 er et godt resultat. Men hvis vi virkelig skal være kritiske, kunne vi godt have gjort det bedre, siger han videre, mens Guardiola bekræftede, at han havde bedt Robben om at tage straffesparket.

I stedet fik Franck Ribery fornøjelsen af at sparke og heldigvis for hollænderen scorede Ribery.

- Arjen var lidt irriteret. Træneren råbte Arjen, men Arjen ville ikke sparke. Det er fodbold, den slags kan ske, det er naturligt, siger Franck Ribery.

/ritzau/

Dagens Gossip