Vrede får stjerne til at droppe skurkeroller

Det kan uden tvivl være svært at lægge rollen for sig, når man under lange filmoptagelser har skullet sætte sig ind i hovedet på karakterer som ikoniske Two-Face fra Batman-universet og den voldelige betjent Lee Blanchard i filmatiseringen af James Ellroys klassiske roman "The Black Dahlia".

Det var under alle omstændigheder en stigende følelse af vrede, der fik Eckhart til at droppe skurkerollerne for en stund. Det fortæller han til avisen New York Post ifølge Female First.

- At spille de rå roller kræver research. Jeg blev i den fornemmelse af dyrisk vrede i årevis. Livet er ikke sort-hvidt. Det er kompliceret. Vi er komplicerede mennesker. Selv, hvis Aaron er en god person, så er alt det andet en del af det at være i live, fortæller han.

Alligevel har den 45-årige skuespiller valgt at takke ja til den monstrøse titelrolle i den kommende "I, Frankenstein". Primært fordi, han ser det klassiske monster som en god fyr.

- Vi er skadede, fejlbehæftede og prøver at lære af det. Der er ingen mening i mange af de ting, vi foretager os. Det er en del af, hvad der sker, efter du bliver født. Nogle gange kommer én del ud, nogle gange en anden, og du putter den anden del tilbage. Her på jorden, der har alle brug for en eller anden. Vi vil alle inkluderes. Og det vil den her specifikke figur også, siger han.

Aaron Eckhart mener faktisk, at det sværeste ved at sætte sig ind i rollen som Frankensteins monster var den fysiske forvandling, han måtte igennem.

Newspaq

Dagens Gossip