Vrede fans amok før One Direction-film

Skuffede One Direction-fans løb i weekenden storm på en biograf i Los Angeles, så politiet måtte tilkaldes. De ophidsede teenagere havde billetter til en snigpremiere på boybandets nye musikdokumentar, men blev alligevel afvist og det fik dem til at gå amok.

Forestillingen startede lørdag formiddag klokken 10, men mange havde stået i kø uden for biografen fra ved firetiden om morgen og var ikke indstillet på at tage hjem med uforrettet sag. I stedet banede de sig vej ind i bygningen og satte kursen mod den sal, hvor »One Direction:
This Is Us« skulle vises.

De heldige havde netop bænket sig, da en kontrollør orienterede om balladen udenfor, hvor de mange utilfredse råbte »luk os ind, luk os ind« af deres lungers fulde kraft. Det stod ifølge de tilstedeværende på i cirka en halv time, før politiet nåede frem til stedet.

Det lykkedes betjentene at berolige gemytterne og få de vrede fans til at forlade bygningen.

»Jeg har været til masser af premierer og set folk flippe ud over Johnny Depp og Tom Cruise, men jeg har aldrig oplevet noget som dettehér«, siger Lizette Van Patten til nyhedsbureauet UPI og konstaterer, at episoden fik hende overbevist: »One Direction er virkelig deres generations svar på The Beatles«, tilføjer kvinden, som ledsagede sin 13-årige datter i biffen.

Problemet skyldtes angiveligt, at der var uddelt for mange billetter til arrangementet.

»One Direction: This Is Us« kan ses herhjemme fra den 28. august.

Dagens Gossip