Vrede Miley Cyrus-fans kræver koncert

Sangerinden måtte opgive at nå frem til Bostons store Jingle Ball-arrangement, da hun strandede i en lufthavn i New Jersey. Cyrus undskyldte mange gange, men hendes fans er stadig utilfredse.

De havde efter eget udsagn betalt i hundredevis af dollars blot for at opleve popstjernen live og fik en lang næse, da hun aflyste i sidste øjeblik, uden at publikum fik besked. Da det skete, var det angiveligt for sent at søge billetterne refunderet.

Nu brokker fansene sig i en underskriftsindsamling på nettet: »Alle andre kunstnere, som optrådte ved Jingle Ball i New York aftenen forinden nåede frem til Boston lørdag, så hvorfor kunne Miley Cyrus ikke finde ud af at tage højde for sneen og tage tidligere afsted?«, spørger de vrede fans og fortsætter: »Vi betalte for at se Miley, som var koncertens hovednavn, og hvis vi ikke kan få vores penge tilbage, må arrangøren sørge for en erstatningskoncert«.

Radiostationen KISS 108, der står bag Jingle Ball-koncerterne, oplyser at man forhandler med popstjernens management og hendes pladeselskab for at finde en løsning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip